Vackert hår


Tvätta med måtta
Tvätta inte håret mer än var tredje dag, schampo torkar ut håret. Om du t.ex. tränar mycket och blir svettig så kan du duscha ditt hår, fast utan schampo och lägga i lite balsam istället i ditt hår så blir det glansigt och fint.

Balsamera mera
När du inte tvättar håret så ofta och låter det vila så kommer ditt hår inte att bli lika torrt som när du tvättar det varje dag. Ditt hår kommer även att ta sig till balsamet bättre när du inte tvättar det så ofta. De dagarna du inte tvättar ditt hår kan du lägga in leave-in balsam i ditt hår. Det gör så att håret håller sig mjukt och fint. Balsamera ditt hår varje gång när du tvättar ditt hår.

Var försiktig med håraccessoarer
Vissa håraccessoarer kan se harmlösa ut men om du använder dem på fel sätt eller för ofta kan de slita av dig ditt hår. Undvik gummiband med metall på de sliter på ditt hår, även smala gummiband då de lätt kan fastna och trassla sig i ditt hår.

B-vitaminer
Håret och huden älskar b-vitaminer, det kan man äta som tillskott. Det finns tillskott som heter Silica och hårkontroll som kan hjälpa till att få ett starkare och bättre hår inifrån.

Kommentarer
Postat av: emma

Önskar dig en trevlig helg! ♥

2011-04-08 @ 16:33:23
URL: http://emmabroman.blogg.se/
Postat av: Camilla & Rebecca

bra tips :)

2011-04-08 @ 17:00:02
URL: http://happyplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0