nu

Nu dags för desperate Houswifes :D


nu

Nu dags för desperate Houswifes :D


Färgen


Bättre bild imorgon förhoppningsvis :) Men sådär blev färgen, så ser den ut under en lampa iaf :)


Hårfärgen i solljus :) Nytvättat och oborstat hår hihih xD

:)

Nu har jag färgat mitt hår, det blev som på bilden fast lite mörkare då jag redan hade mörkt hår :) Så det är typ mörbrunt med rödbruna skiftningar precis som jag ville ha det, innan var mitt hår nästan grönt i vissa ljus, men det är bara för att jag har färgat över det då det var blekta slingor i det en gång i tiden. Då tänkte jag nu att jag skulle ta hårfärg med röda pigment för att dämpa det gröna och det gjorde det perfekt :D

Bilder kommer senare ikväll eller imorgon :)

Hårfärg

Ska pröva loreals nya mousse färg :)

Denna färgen blir det, har köpt den och allt, ska prova imorgon ! :

Nr 56, rödbrun :)

:)

igår såg vi på baksmällan del 2 i Ysdat, de nvar rolig, en bra film att se på en lördag hahah XD skrattade väldigt mycket. Vi åt på fin resturang också, det var jätte gott ! Idag ska vi till Malmö och shoppa lite, det ska bli kul!Jag är hemma hos min kille, här är dåligt internet så jag kan inte uppdatera så väldigt mkt ;)

Idag

Det gick bra hos arbetsförmedlingen ! Idag ska jag till mina svärföräldrar, alltså min pojkväns föräldrar, där ska vi sitta och mysa. Tror vi kanske grillar :D Jag har klätt på mig och allt på morgonen så slipper man göra det senare ikväll när jag är tillbaka från allt annat jag ska till. Imorgon ska vi antagligen på bio, jag och min älskling, vi flyr in till Malmö på Entré och ska titta på Pirates of the Caribbean bion :D

Det är strålande sol idag !!

Ha det så trevligt ikväll för det komma jag att ha !

Klänning Nelly.com & örhängena är också från Nelly.



Arbetsförmedlingen


Shorts Gina tricot, resten HM .

Nu ska jag iväg och träffa min arbetscoach på arbetsförmedlingen vi ska prata och så, eller inte förrän 13.15. Men jag ska ut och äta lunch innan mötet, vill ut idag, så tråkigt att alltid laga egen mat :) Så nu ska jag iväg, Hej då sålänge !

Hemma


Nu är jag hemma, rätt så trött ! Har handlat frukt och käkat fruktsallad och nötter, det är goa grejer det :D Tänker nu gå ner till min pojkvän och kolla på två och en halv man, det passar bra nu! Lite roligheter :D Till det får det bli lite chips. Mums!

God morgon

Fint väder idag ! Kommer inte vara hemma idag , ska hjälpa min killes mamma med en sak så jag kommer inte hem förrän iväll :) Kul att ha något att göra idag :) Vad ska ni göra`?

Hej då !

God kväll

Checkar Plastikturisterna :D Väntar på Desperate Houswifes, börjar snart ju :)

Ha en trevlig kväll !

Hellååå


Gammal bild på mig när jag hade svart hår. Tänker aldrig mer ha det, det var ett helsike att få ur färgen när man ville gå tillbaka till sitt bruna hår :S :O

Idag kommer Desperate Houswifes ett stort plus! Tisdagen blir lite roligare då. Det är skit tråkigt väder.. baahh.. Nu ska jag se Keeping upp with the Kardashians, sen Supersize vs Superskinny , sen Top Model hahah xD TV time nu ! Sen börjar när Harry möte Sally eller vad den heter, men tror inte jag orkar titta mer på tv då :S kanske, kanske inte , längtar till Desperate Houswifes ialla fall :D


Mina nya shorts


Mina shorts som jag köpte på Gina Tricot för 59:- Jävligt sköna iaf :D

Amadores


Amadores på Gran Canaria :D Tänk att det är jag som har tagit det fotot och stått där... gaah det känns som en evighet sen :( Vill verkligen utomlands snart , jag och killen snacka om att åka till Grekland när han har semester! I really hope so !

I lördags

Bilder sen i lördags, vi var i Malmö sen satte vi oss på simermansbacke på kvällen och mös lite :)


Vi delade på lite smirnoff ice och cider , gott på kvällen :)


Utsikten från simermans.


Utsikt över Skurup :D


Varit i malmö

Idag har jag varit i Malmö hela dagen, kom precis hem, handlade shorts, örhänge och den där byxdressen på gina tricot från mitt inlägg, men jag hittade den i beige/guld istället :) Snygg ! Vi åt även mat där inne det var skit gott! Vi struntade i bion för det var så himla fint väder :)


Svarta shorts med spets längst ner, syns dåligt ! Köpte dem på Gina tricot för 59:-


Jumpsuit från Gina tricot 149 :- örhängena kommer också där ifrån :)

Nu ska jag ut


Nu ska jag ut på galaj, detta har jag på mig idag:
Örhängen - HM
Klänning -
Kofta - HM
och så svarta strumpbyxor

Håret uppsatt i en knut, enklare att hantera det då hihih XD

Jumpsuit


Jag vill ha en jumpsuit i sommar, de är så sköna och lätta att ha på :D Jag hittade en på Gina Tricot, den är både snygg och billig. Kostar bara 149 :-, fin till sommaren när man är brun!


Snygga örhnäge att ha till, också från Gina tricot 99:-


En lagom stor väska, också från Gina Tricot, 199:-

Fredag

Vad ska ni göra idag? :D Jag ska se pirates of the carribean ikväll eller så blir det att umgås med kompisar :D Fredagar är härliga men det är lördagar också, myslördagar :D Idag ska jag på massa seminarer , börjar kl 10 och varar till 13 :/ tråkigt men måste !

Du är vad du äter


Kl 20.00 ska jag se du är vad du äter det är kul att se på :D

Kl 19.00 börjar 2 1/2 män, måste också ses :D

hahha TV kväll :)

snygga klänningar + skor


Denna klänningen gillar jag, fin färg snygg där fram och glansigt fint tyg. Den ser sval ut och skön till sommaren :D Helt vanlig klänning som man kan ha på sig när som helst , jag gillar den, det är en klänning som jag kan tänka mig ! Den finns i svart & rosa med! Klänningen finns på    och kostar 299:-



Kolla in denna snygga klänningen! Fräck färg, den finns i vit också. Denna kan jag tänka mig att köpa! Jag tycker att det är en fin sommarklänning! Den finns i vit & stark rosa med! Klänningen finns på    och kostar 299:-


Lite fräcka skor tycker jag faktiskt :D Dem finns på    för 349:-

Snart sommar

Saknar sommaren så mkt, tur att den snart är här! När jag tänker på sommaren tänker jag främst på min underbara häst som tyvärr har gått bort! Det var fina minnen med honom ååååh mysiga uteritter bara han och jag en sommarkväll bland all utblommad raps och så.. så mysigt. Gud vad jag saknar honom ibland! Vi fick avliva honom den 12:e oktober 2009, shit vad längesen! Snart 2 år, känns som igår nästan :( Han föddes den 5 juli 1989, samma år som jag... Snyggingen! Vackrare häst får man leta efter, kommer nog aldrig hitta en sån fin häst igen<3 5 underbara år tsm :D

Vila ifrid Mendelssohn, älskade Mendi<3
5 juli 1989-12 oktober 2009




Har ni mist något djur eller rättare sagt vän någon gång?

Klänning

Har legat i soffan idag som man ser i bakgrunden :D Täcket är framme ! Ligger och tittar på Top Model 3 som visas på tv 3 just nu ! Nu väntar jag på min pojkvän så att vi kan hitta på något, är så rastlös! På fredag ska jag på seminare om hur man skriver CV och så... tråkigt men måste göra det. Har sökt en massa jobb, bara ligger och väntar på om någon hör av sig någon gång. Får hoppas jag får jobb snart för detta börjar bli drygt att vara hemma och jäsa :O

Har på mig en klänning idag, den ser ut såhär:

Klänningen kommer från

Jims värld


Tittar på Jims Värld såhär nu på morgonkvisten :D Ser ut till att bli soligt idag !!! :D

2 1/2 män



Nu ska jag titta på 2 1/2 män, får se om det är gamla eller nyare avsnitt ! :D Det har regnat här typ hela dagen :O Så tråkigt, sommarvädret har försvunnet helt :/ Ajja positivt att det är Desperate Housewifes ikväll iallafall. Solen tittar fram lite nu iaf, första gången idag hahha men det är ändå varmt ute så det är ju lite skönt.

Tråkigt


Dåligt väder

Det är dåligt väder idag, men ändå varmt ute :D Ljumet typ så det blir säkert åska ikväll ! Just nu tittar jag på Desperate Housewifes box 5 hahha xD hade inget annat att göra :( Jag har avarit ute och gått idag med mina tjocka vovve :) Nä nu ska jag gå och se färdigt det avsnittet jag tittar på ! Hej då !

Detta har jag slängt på mig idag:



Jacka - Nelly.com , Linne - HM, Kjol - HM, Skor - Nelly.com, Halsband - HM & Ring - Nelly.com


Trött !

Hej hej ! Vaknade inte förrän nu, är trött idag :( Jag ska iaf beställa biljetter till Pirates of the Carribean 4 för den vill jag och min älskling se. Ikväll kommer Desperate Housewifes! Något att se fram emot :D


7 beauty tips :)


De bästa sätten att få en silkeslen hy på, dessutom gratis !

1.
Huden behöver massor av fukt, speciellt under vinterhalvåret. Glöm inte att dricka vatten, det ger huden fukt, även om du använder hudkrämer. Ha med dig en vattenflaska i väskan varje dag och drick mycket.

2. Ansiktsmassage är bra för huden, det sägs att det kan hjälpa mot rynkor. Både lymfgenomkörningen och blodflödet ökar vilket är bra för din hud. En massage runt ögonen med en ögonkräm hjälper mot svullnad!

3. Stressa mindre i din vardag ! Det kanske inte alltid är så lätt att följa men det är bra för din hud.  Huden åldras snabbare av stress! Ett bra knep mot stress är att börja med yoga, det gör så att kroppen slappnar och och ökar blodcirkulationen.

4. Du ska aldrig klämma finnar i ansiktet. Du kan orsaka ärr av att klämma finnar och det kan vara svårt att få bort.

5. Ingen jojobantning! Det är något av det värsta du kan utsätta din kropp för. Det gör så att kroppen och huden blir stressade.  Snabba viktminskningar kan även sabba dina celler på sikt.

6. En skönhetsömn är det bästa för din hud, gå och lägg dig i tid. Har du passerat över 25 år är det ännu viktigare att gå och lägga sig i tid och få tillräckligt med sömn.  Allt för sena nätter sätter sina spår i ditt ansikte. En god nattssömn gör att du återhämtar dig från dagen.

7. Strunta i sockret, svenskar äter alldeles för mycket socker. Försök att dra ner på allt socker, det är inte bra för din kropp, din vikt eller dina tänder.

Hejhej

Nu har jag kommit hem, killen är på arbete. Idag ska jag se en american pie film som pappa spelade in, får se om den är rolig eller inte :D Jag har inget att  göra idag, är så rastlös! Måste hitta jobb, har sökt massor av jobb, nu väntar jag bara på att nån ska svara :) Jag kan även se på Drag me from hell som jag stal av min kille hihi. Men jag är inte sugen på att se på tv hela dagen :( Det är dåligt väder också! Hrmmm... Aja får se vad jag hittar på med idag då tills honey kommer hit!

Hej då sålänge :)

:)

Nu åker jag till min kille och grillar hamburgare & har det mysigt :D HEj då !

God morgon

Hej ! Nu är jag vaken :) Vet inte vad som händer idag men det får jag väl se, jag ska iaf duscha nu så :D Hamburgare till mat idag hade varit gott om jag tänker efter.. men jaja hej då sålänge :)

Blev ingen bio:(

Det blir ingen bio min syster fick förhinder :( får ta det nån annan gång, men jag är inte ledsen över det :D Det kommer massor av filmer idag, just nu är det ju Americas sweethearts :D Sedan kommer tonårsliv, där är ton av filmer att välja på ikväll, tror det blir Pearl Harbor. Ska strax ner och beställa Thaimat till mig och en kebabtallrik till Zebastian ! mmm ska bli så gott med thaimat !

Pirates of the Carribean 4 släpps på onsdag, då är det biotime snart, älskling älskar dem filmerna så det blir nog den bion nästa helg så får det bli red riding hood nån annan gång eller så får vi hyra den när den kommer ut ;)

Ikväll bio


Blir antagligen denna bion ikväll med min kille & syster i Malmö :D

igår

Hej hej ! Jag hade trevligt igår, vi satt uppe hos en vän och där var lite annat folk så det blev trevligt. 2 stycken fick tatueringar :D Kul att titta på ! Vi gick hem vid 2 tiden hehe men det var lagom :)

Idag vet jag inte vad som händer, det är cruising i Ystad men jag är inte så road av att gå, det är dåligt väder och där brukar vara tråkigt ^^ Jag stannar hellre hemma ikväll för Pearl Harbor visas på tv, gillar den filmen :D


Jag igår ! Linne & byxor HM, Jacka Nelly.com :) Mina små fjärlislörhängen kommer från en affär i Polen :)

Hej då!


Linnet är från HM :D

Hej då nu drar jag ut och har kuuuul :)

Hellå

Nu är det fredag ! :D Nu väntar jag på killen min sen ska vi ut till en vän och där ska min kille tatuera en annan snubbe :) Sen vet jag inte vad som händer efter det men det får jag ju se ! Jag ska snabbt till hästen och mocka bara, kan inte rida idag, det regnar och åskar med jämna mellanrum, inte så smart att ge sig ut då tycker jag !

Idag är det fredagen den 13:e :O kommer ihåg när jag såg dem filmerna, gillar dem !! Har ni haft någon otur idag ? Jag har vält ner en sak som gick i flera bitar iaf :O

Hoppas alla får en fin fredag !

Nu

Nu ska jag snart till hästen, väntar bara på att pappa kan köra orkar icke cykla idag ! Det gick bra med jobbcoachen idag iaf, vi satte upp en plan och jag fick några jobb som jag kunde söka till :) Jag fick även en läxa till nästa gång hihi xD Känns som att gå i skolan igen haha !

Lite senare när jag kom hem tog jag en liten joggingtur och ett litet styrketräningspass så att jag får igång kroppen igen så att man kan bli strandklar eller vad? haha. När jag åkt till hästen och är klar där ska jag hem till min kille, där ska jag mysa framför tv:n med fruktsallad och nötter har jag tänkt mig :) Ska se på "Du är vad du äter" också har jag planerat, tycker det programet är roligt att titta på.

Åt även gott idag :) Tog en halv paprika och fyllde den med tonfisk, ost och majs sedan in i ugnen + en halv tomat med ost på med ! GOTT! Till det spenat och ruccolasallad . Gööööttt! Jag tycker det är roligt att laga mat:)


En bild sen i vintras, vinterblek hud oooohh yääääh :)

Fin klänning


En snygg klänning med en fin gul färg :) Kan jag tänka mig i framtiden!
Kommer från  och kostar 379:-

bom

Har precis kollat färdigt 2 avsnitt av Desperate Housewifes säsong 5. Hade inget annat bättre för mig, det är mulet och tråkigt ute :( Försöker fördriva tiden till klockan blir 13.00 för då ska jag vara på arbetsförmedlingen.

Imorgon ska jag och min älskling ut, vi ska till en vän. Zebastian min pojkvän ska tatuera en person som ska komma dit, vi får väl se hur det går och vad det är han vill få tatuerat :) Zebastian har tatuerat mig för något år sen. Det är ett hjärta på höger utsida av min ankel :) Sött tycket jag iaf ! Vet inte om jag ska tatuera något mer, vet inte vad isf är lite svårt att bestämma .


helloo

Heejj, idag ska jag till min jobbcoach på arbetsförmedlingen så får se hur det går. Sen tänkte jag klämma in en ridtur någonstans idag! Det är väldigt tråkigt väder just nu, dimmigt och molnigt :(  Jag ska iaf in i duschen och tvätta håret nu så att det hinner torka tills jag ska gå till arbetsförmedlingen :)

Bluuu

Onsdag idag, alltså arbetsförmedlingen jobbcoachen imorgon & så ridning. Idag har jag bara slappat, gööh tråkigt här hemma vill få tag i ett jobb . Solen skiner iaf, skönt! Något positivt :D Idag ska jag nog hem till min pojkvän :)

Jag har ingen energi idag :( men men har städat mitt rum iaf så det är ju bra det :D Nu ska jag gå och göra middag ! Hej hej :)


Ja jag bara slängde på mig nått :) allt är från HM :P

Onsdag

Hej! det är redan onsdag, snart fredag då alltså :) Imorgon ska jag till min jobbcoach, det blir säkert jätte bra! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på med men det är redan sommarvärme ute nu ! Very nice!!


en till bild från polen :P

Desperate housewifes


Nu kl 21.00 är det dags för Depserate Housewifes, jag och min kille ska kolla på det nu ! Min favvis i serien är Gabbi hon är fräck, kaxig och divig på ett roligt sätt :)

He det mysigt ikväll bye bye"

Bikini


En snygg bikini från HM
som jag hade kunnat tänka mig att köpa senare längre fram i sommar när man kan ta sig ett dopp i havet :D Jag tycker om ljusa bikinis, de är så fina till solbränd snygg brun hud ;)


lalla

Hej! Idag är det skinande väder igen :) Har sökt lite jobb nu tidigt på morgonen :) Typ butiksjobb & bar/servitris jobb, det är de jobben det finns gott om nu fast dessa var i Ystad men då kan man ju åka tåg in där. Får se om jag får något svar, det kan dröja 3 månader :O Så idag har jag inte varit helt värdelös :) Jag hade tänkt städa mitt rum senare idag, det är sååå stökigt , kläder huller om buller och så, men det ska jag fixa ! Sen kommer farbror dammsugaren Hugo och suger upp skit haha och moppen får nog osså svepa en omgång över golvet ! Sen får jag ju skutta ut lite i solen när den skiner ju :) Nu ska jag se på motorsågsmassakern den nyaste! Sedan ska jag ta tag i rummet sen får vi se vad som händer ;)

Hej då sålänge !


En bild från Polen, precis innan vi skulle ut och fira min älsklings 20 års dag :D

Örhängena är från HM i polen !

väntar

Nu väntar jag op min kille, han kommer strax :) idag har jag tränat styrketräning och konditonsträning, man mår så bra efteråt :D Jag har även varit och ätit Tapas ! Jag valde tapas"grillspett" med oxfile, paprika och ananas, så himla gott och så bearniesås till det :)

 På torsdag ska jag till min jobbcoach, förhoppningsvis kan hon få mig till att komma igång, jag vet ju inte riktigt hur jag ska gå till väga , men det ska nog gå bra och förhoppningsvis har jag ett arbete inom 3 månader men jag hoppas att det ska gå fortare :D Det är inte så lätt att få jobb har jag märkt det är mycket konkurrens speciellt om man vill ha jobb i detta lilla samhället jag bor i, det är inte precis någon storstad haha xD Det hade ju varit bäst att få jobb här i min hemkommun då jag inte har körkort än :) men det ska jag snart börja på, pappa betalar, han gav mig det i födesledagspresent så jag ska väl snart ha det fixat :) Det är ju en stor fördel och frihet med körkort !

Ha en mysig kväll, jag ska mysa med min kille tsm med en frukt/bärsallad mmmmmmm

Badat

Heeellååå! Har precis badat, gött! :) Solen skiner där ute :D Jag såg på djävulen bär prada innan, men såklart så missade dvdn att spela in de sista 5 minuterna av filmen så jag såg aldrig slutet! Nu har jag ju ingen aning om hur den dumma filmen slutar! :O Men den var bra annars :) Nu funderar jag på om jag ska spela the sims 3 eller se på desperate housewifes boxen.. hmm får se vad jag väljer ! Tänkte ut i solen senare också, lite för kallt än solen har inte kommit fram helt i trädgården än. Bäst brukar vara vid 1-2 tiden :D Jag känner mig lat idag, har ingen insperation alls är helt omotiverad att göra något vettigt hahah, det är väl för att det är måndag.. tråkigaste dagen på hela veckan :O Men ibland får man vara lat .

Igår var vi hemma hos min kille :) hans bror fyllde år så vi gick ut och åt, sedan bakades det frukttårta och kladdkaka, gott! Jag handlade massa olika bär & mina favoritnötter sourceme and onion och youghurt cashwenötter mmm plus massa andra sorter ;) Så det blev gotte dag igår :)


Bild sen i julas :)

Hellooo

Heeeej! :) Jag vet inte vad jag ska göra idag, ska iaf snart in och bada , måste tvätta håret ! Jag har iaf Desperate Houswifes boxen att titta på haha. Det ser ut att bli jätte fint väder så jag får väl passa på att njuta ! Blev lite sugen på att spela the sims :O Typ 1 år sen sist, the sims 3 är ju roligt att spela :) Ikväll kommer nya avsnitt av 2 1/2 män, det brukar det göra på måndagar iaf , det programmet gillar jag ! Väldigt kul ibland ;)

gaaaah! där är något fel på blogg.se just nu! Kan inte ladda upp bilder :(


idag

Idag har jag ridit och så i det fina vädret, mysigt ! Nu ska jag och min kille dra hem till honom och kanske grilla? Jag har iaf min Desperate Housewifes box där så det ska jag sysselsätta mig med ikväll :D

mys

Myskväll idag :) Tittar på Bedtime Stories med min kille :) Ville igentilgen se Djävulen bär Prada men den spelar jag in istället så att jag kan se den någon annan dag :D Det har varit riktigt mmysigt idag bara! Ätit fruktsallad är ju så gott! Fint väder har det varit också hela dagen & kvällen ! Somrigt :D

Grilla

Idag har vi grillat, grillade tidigt :) Blev baconlindad stark korv, tomat och parika och till det sallad :D Just nu ligger jag och min pojkvän och ser på Grotesco :D Idag blir en riktig filmtittar kväll för vår del :)

Nu

Nu ska vi ut och grilla och dricka någon cider och njuta av det varma soliga vädret :)


Jag ikväll :)


Me me me med ett stööökigt rum :O Måste och ska städa :)



Hej då ha en trevlig helg :D


:)

Mkt sol idag, mysigt :) Just nu väntar jag på min pojkvän, jag vet inte vad vi ska tillbringa fredagen med än :) Får väl se! Men jag hade gärna  velat vara utomhus iaf. Såg på en film idag, "babysitter wanted" en rysare, lite äcklig var den ju allt :O Ungen hade ju horn på huvudet under hatten.. :S En liten djävul helt enkelt haha!

Nä men nu ska jag se vad jag kan hitta på med :) Bye!


En bild när jag hade svart hår ! Har brunt nu ist , min naturliga färg :)

Soool

ÄNTLIGEN SOL :D

waiting



Im waiting on my boyfriend!

Gran Canaria


En skit fin örn på rovfågeluppvisningen på Gran Canarias djurpark, det var verkligen skit fräckt! Dessa fåglar är verkligen jätte stora och pampiga ! Saknar att vara utomlands :( Men förhoppningsvis blir det Grekland till hösten :D Längtar!

mm

Idag ska jag gå ner på en resturang och äta Tapas & massor av sallad, är jätte sugen på det :) Det är dåligt väder här idag igen där kommer hela tiden moln och skymmer solen.. .hmmm tråkigt :( Vill ju ha värme och klart soligt väder :D Har sett på Jims värld, det är ett roligt program det !

Nu ska jag in och bada iaf, mysigt ! :)

AF

Hej, varit på arbetsförmedlingen idag, det gick finemang! Ska dit igen den 13:e maj och få en jobbcoach som kan hjälpa mig att komma igång med arbetssökandet! Vet ju inte riktigt hur jag ska göra och sånt, det är helt nytt för mig ju :D Men det ska bli kul och förhoppningsvis hittar jag snart ett jobb så att jag och min pojkvän kan flytta till en egen lägenhet! Längtar ! ;)

Jag vill ju helst jobba med djur för jag har utbildning i det, men som jag har märkt är det jätte svårt att få jobb inom det. Så om jag inte kan få jobb där så är jag intresserad av jobb inom matområdet :) Eller kanske någon butik med kläder, det hade jag också kunnat tänka mig. Frisör hade varit roligt men då hade jag fått gå frisörutbildningen och jag är inte intresserad av att utbilda mer mig just nu iaf.

Nu ska jag in i duschen :) Hej då!


Idag


Idag ska jag till Arbetsförmedlingen kl.10.00 och göra en handlingsplan. Längtar tills jag kan få ett arbete någon gång :) Fast jag har ett på G, får troligen plats där till sommaren :)

Idag är det soligt ute :D Hoppas det håller i sig, vill gärna ut och mysa i solen ! Annars händer det inte så mkt idag för min del :) Ska antaligen hem till min pojkv-än senare ikväll.

Lockat hår!




Lockade håret en dag, använde en bred locktång så att det blev större lockar, lite mer vågigt :) Min locktång ger bra lockar iaf! Vet inte vad den heter, kommer inte ihåg det just nu ! När jag lockar mitt hår så lägger jag först i loreal´s värmeskydd, det är bra håret blir fint av det. Sedan snurrar jag en slinga runt locktången och håller den där i ca 10-20 sekunder. När håret är klart drar jag i lite jojobaolja så att det blir glansigt och fint sedan sprayar jag det med hårspray, det håller hela kvällen då! :D

Hmm


Idag är en tråkig dag, dåligt väder och tråkigt helt enkelt.. Ska iaf gå och se på Top Model 2 nu som visas på tv. Sä-songsstart f-ör Top Model 3 börjar visst kl 15.00. Ikväll kommer Desperate Houswifes, det ska bli spännande, det slutade så spännande förra gången ju :D 

Har precis ätit lunch.. Det blev kyckling med vitlök och chilismak med stuvad spenat. Till det tacosås, jalapenos och kesella med lite tomat och paprika. Det blev väl gott tycker jag :)

In till Ystad

Nu ska jag in till Ystad och träffa en vän och äta något gott!

Byebye!


God morgon

God morgron! Det är ett super fint väder här :D Idag ska jag på ett möte kl. 10.00 får se hur det går :) Senare i eftermiddag ska jag på ett till :P Sedan ikväll ska jag till hästen och rida henne lite, hon behöver ju sin motion hon också :D Ska försöka smälla in lite solning också !

Just nu sitter jag och tittar på kläder :) Ska snart k-öpa lite nya :) När jag är klar ska jag se på Jims värld på tv ;) ett roligt program det!



mysdag

Min thairätt blev super god :) Idag har vi bara legat och sett på tv, vi hyrde två filmer.. De var tyvärr inte så bra:) Nu ska jag gå och lägga mig iaf, är faktiskt trött ! Byebye


Valborg

Vårat valborg blev utgång ändå, vi såg dock ingen brasa :( Men men vi hade trevligt hemma hos en kompis och satt där hela kvällen med lite folk och bara hade det trevligt, drack och prata och hade skoj :)

Just nu håller jag på att göra THAILÄNDSK Kycklinggryta och så ska jag ha grillade grönsaker och friterade räkor till det MUMS! Ska -äta den till Depserate Houswifes som börjar 13.45, missade det i tisdags ju ;)

Min gooooda gryta :D

RSS 2.0