Igår

Jag var så himla hungrig så jag vaknade nu och åt lite filmjölk med bär! :) Igår var det trevligt, vi åkte in till Ystad till en kompis till min pojkvän och där var det fest och vi hade jätte trevligt. Efter ca 2 timmar drog vi tillbaka till Skurup för vi skulle till klubben. Där var det också folk och vi hade det roligt dä-r med, det var en lyckad kväll :) Vi kom hem och somnade till Mr Bean katastroffilmen ! hahha !

Idag är det ju Valborg, men vi ska nog inte fira det, jag tyckte vi gjorde det igår! Jag hade tänkt fira min valborg med THAIMAT heheheh ! Är så sugen på det och hann inte äta det igår så nu får det bli idag! Imorgon fyller iaf pappa år och min katt MOA :)


My boyfriend, vi är påväg hem till Skurup.


Mina nya skor hahah , dom var skit sköna att gå i ;)


Påväg hem till Skurup till klubben:)

Ut

Nu ska vi ut och starta kvällen :) Vi ska iväg till en klubb :) Ska bli trevligt! Super fint väder, jätte varmt, allt är perfekt. Jag tänker iaf starta min kväll med en cider !


Skit gooood cider! Med persika och aprikos smak.

Idag

Idag är det jätte fint väder ute aaah, här om dagen var det 28 grader i solen, riktig sommarvärme! Ikväll ska jag och min pojkvän och nån till gå till en klubb och ha lite trevligt. Nu på dagen till middag tänkte jag gå ner och handla thaimat! Det var så länge sedan jag åt det och nu vill jag ha! Kycklinggryta, kycklingspett & friterade räkor är det bästa tycker jag :D

Nä-r jag var i Ullared handlade jag 2 klänningar, en turkos och en vit, jag kanske kan anvä-nda en av dem ikväll :D De är verkligen jätte somriga, handlade även några linnen och massa andra saker :D Även t.ex. Desperate Housewifes säsong 5, älskar den serien!! Handlade även 2 snygga platta skor, de andra börjar bli slitna, kan inte bara ha klackaskor, lite svårt att gå i alltid ju :)


Påsken

I fredags var vi hemma hos en kompis och hade lite trevligt :) I lördags firade vi då påskafton och hade det jätte trevligt hemma hos min pojkvän :) På söndagen drog hela g-änget spontant till Ullared och shoppade loss en hel dag, det går faktiskt att hitta snygga grejer där om man har tid :)


Sen i fredags hemma hos en vän!


Utsikt när vi tog en promenad i lördags på påskafton :)


Fick ju testa Ullareds vatten, det var gott ;) bild från i söndags!

påsk

Har firat påska hos min kille :) bilder kommer senare någon dag, nu ska vi ut i solen!

Idag

Idag har vi grillat. Vi grillade stark korv, vanlig korv, grillspett, tomater med ost på & paprika mmmm det blev super gott! Det är verkligen super härligt väder här också och det gjorde ju saken ännu bättre. Till maten gjorde vi en sallad med krispig sallad, spenat, tomater & mozzarella ost :D Jag gjorde en stark chili och vitlöks dressing till salladen med :) Och till det hela gjorde tog vi gräddfil med gräslök i för att få den där sommar känslan !

Nu ska vi ut i det härliga vädret! Bye bye

Lite färg


Jag har nog fått lite färg idag trots allt :)

Nu ska jag ut, vi ska grilla imorgon istället för vi bestämde oss för att dra ut och träffa några kompisar istället! Jag satte upp håret i en knut så att det inte flyger omkring i ansiktet på en, tycker det är jobbigt haha :) Men men Yeeh! Red ut en lång runda idag, det var super mysigt, skrittade bara på långa tyglar och tåg det super lugnt i det fina vädret ! BYEBYE !

Locka


Lockade håret idag, hade inget att göra.. tänkte att det skulle vara lockigt ikväll när vi grillar så lockigt fick det bli! Nu ska jag snart iväg och rida en sväng, ska bli härligt! Ha det bra i sommarvärmen! :)

Soool

Sool sol soooool, ska sitta ute i solen nu, så himla skönt! Ikväll ska det grillas och ridas! Riktigt myyysigt :D





Några fina & söta toppar som jag kan tänka mig att köpa :
Topp från HM - 39.50:-

Topp från HM - 149:-

Topp från HM - 199:-

Idag

Idag ska jag rida, eller i eftermiddag vid 4:a tiden :) Det ska bli kul.

Eftersom det är röd dag imorgon så ska jag och min pojkvän grilla god mat hemma hos honom och så ska jag dricka lite gooooda cider :) Det är så vackert väder idag så det blir perfekt att grilla ikväll! Väldigt mysigt !

Kardashians

Nu ska jag kolla på keeping up with the Kardashians.
Jag tror jag gillar Khloe Kardshians mest :) hahha

Från igår

2 bilder från igår!


Mina kläder igår! Ansiktet försvann :O
Sidenskjorta -
Jacka -
Leggings -


Det är verkligen vår nu, bladen börjar att slå ut ! :D


blopp

Hopp in och bada!


Lala

Jag ska vänta med att slinga håret iaf, ska gå till en frisör någon gång istället så att det blir bra gjort :) Idag har jag solat lite, det är verkligen jättefint väder ute ! Det går att gå utan jacka där ute, väldigt skönt! Nu ska jag ut och gå med hunden ;) Ska ner och handla jordgubbar haha blev sugen på det :D

FINT VÄDER


Titta! Klarblå himel idag igen :D Då blir det lite solning idag, det är så skönt! Mysigt med värme och ligga och läsa eller nått samtidigt ! Jag funderar på att slinga mitt hår idag !

 Jag är så trött på mitt mörkbruna hår, jag vill ljusa upp det lite nu när vi går mot ljusare tider så att man lyser upp lite precis som solen hihih! Tänkte slinga det själv så att håret får lite nyansskiftningar :) Vi får se helt enkelt om jag orkar just idag ! Men slinga det ljusare vill jag och jag tror jag ska göra det med .

Mitt öga


Mina ögon är som man kan se brun/gröna :) Jag tror inte jag har sett det på någon annan jag känner ! Vilka/vilken färg har ni på era ögon?

Fint väder


Här är det typ 18-20 grader i solen så jag passade på att sola lite idag så att man så småningom kan få lite färg på sin bleka hud :) Det är så mysigt, speciellt om man har något att läsa :D Äntligen är sommaren på väg :D Längtar tills man kan bada i havet !

Scones


Nu ska jag ner och handla bakpulver sen har jag tänkt mig att baka scones, jag är så sugen på det just nu! Det är så gott med nybakta scones och när smöret smälter :D

Sko

Tycker att dessa skorna är rätt fräcka ! :)

Skor - 449:- från

:)


Bild från igår :)

Nu ska jag iväg och provrida en D-ponny :) Bybye

Igår

Igår satt vi inne på trölsa bar i Malmö och tittade på åtta bier till min far. Efter det så åkte vi hem och lade oss och såg på Pirates of the Carribean, pojkvänen har köpt boxen med alla 3 filmerna så. Idag ska jag iväg och provrida en häst som jag kanske ska bli medryttare på :) Nice!


Päroncider, gott!


folk i lokalen !

Ikväll

Ikväll ska jag till Malmö med min pojkvän och någon annan, vi ska in och se ett band som heter Åtta Bier till Min Far, det är min pojkvän som vill se bandet så jag hänger på :) Det ska nog bli trevligt hoppas jag! Håller på att göra mig i ordning iaf vi ska ta tåget in snart så, de börjar visst spela kl. 19.00 !

Byebye!

haha


Jag hittade en ny pojkvän igår, skitsnygg!

Väntar


Topp & örhängen kommer från HM :P

Väntar på min pojkvän så att vi kan gå ut i det fina vårvädret :) Jag blir så pigg av fint väder jag blir alldeles glad i själen hahaha blir som ett litet barn, ja då passar väl tivoli bra ;) haha..


Suuum

Hej, ikväll ska jag ut på äventyr med min kille, det är ett litet tivoli här som vi säkert kommer att undersöka lite, men vi stannar inte där hela kvällen för där är inte så roligt, inga roliga karuseller ! Sedan får vi se vad som händer det vet man aldrig. Imorgon kväll ska jag följa med och se ett band som min kille gillar, de heter åtta bier till min far haha!

Du är vad du äter


Detta programmet tycker jag är roligt att titta på och det har börjat nu igen :) Sänds ikväll på tv4 plus kl 20.00 ! Jag har alltid följt det programmet, det är kul att se helt enkelt ! Man får ju många tips om god mat man kan äta, man får ju även reda på vad man inte ska äta hahha!

Hej hej

Är så sugen på en omelett, ska nog röra ihop en sån med räkor eller något ! Hur är det idag då? Med mig är det kanon. Dåligt väder idag men jag är ändå på bra humör :) Jag längtar till sommaren, älskar havet, solen och när man sitter ute och grillar. Härligt med nyklippt gräs lukt också eller när det har regnat på sommaren, det luktar speciellt då hehe !!


Snygga shorts!!


Kenza Shorts SEK 995, Jofama -

Skit snygga shorts som jag vill ha till sommaren :)


Sverigen mästerkock


Ser ut som värsta 50-tals bilden + den snygga vita "spökhästen" i bakgrunden, nice ;) HÖHÖ

Nu kl.20 00 på tv4 börjar Sverigen Mästerkock, brukar se på det ibland, ska kolla på det ikväll, det är rätt roligt ibland faktiskt om man är intresserad av matlagning iaf :) Nä nu ska jag krypa ner till min bobo och gosa i sängen och se på programmet. HA EN BRA KVÄLL  GOOD NIGHT !

mmmm

Nötter, ananas och torkade tranbär sitter jag och knaprar på nu DET ÄR SÅ GOOOOTTTTT :D Idag har jag inte gjort så mycket, har mest legat ner för det smärtar i bröstet, har fått ont i bröstmusklen ovanför hjärtat, har haft det sen i söndags typ. Jag blev livrädd att det var hjärtat så jag har trott jag skulle dö! Smärtan går över bröstet sedan ut i armen, bokade tid hos en doktor idag. Fick genomgå EKG, mitt hjärta var i perfekt form tack gode gud, sedan undersökte doktorn mig och tryckte på mig och lite sådär allmänt. Då sa han att jag har en muskelinflammation i bröstmusklen så jag får ta det lugnt med vänstra sidan haha, jag visste att kassarna som jag handlade var för tunga förra veckan, om man anstränger musklen för mkt kan man få inflammation i den och det är väl precis det jag har gjort ! Men nu känner jag mig lugn :) Mitt hjärta är kanonfriskt! Super duper :D

Sotade ögon


Steg 1
För att hela ögonskuggen ska sitta hela kvällen så börja med en primer på hela ögonlocket.  Använd svart kajalpenna på övre och nedre fransraden även mellan fransarna.

Steg 2
Lägg en svart ögoonskugga på halva ögonlocket, börja från ögats yttre vrå och tona in mot mitten. Du ska tänka dig formen av en trekant. Applicera även skuggan längs undre fransraden.

Steg 3
Använd en mjuk pensel med svart skugga i svepande rörelser fram och tillbaka i globlinjen för att forma och ge djup till ögat. Applicera sedan grå ögonskugga från inre ögonvrå och tona ihop med den svarta ögonskuggan även på den undre fransraden.

Steg 4
Nu ska du applicera en ljus ögonskugga i inre ögonvrån och under ögonbrynet som highlighter. Sedan lägger du en tunn flytande eyeliner längs övre fransraden. Börja i ögonvrån och avsluta sedan med en lätt knyck på handen så att du får en vinge i ögats yttrekant.

Steg 5
Använd sedan en svart kajal längs inre fransraden, både uppe och nere. När det är klart ska du avsluta med en volymgivande mascara, för ännu mer effekt kan man ha lösögonfransar.

:)


Jättefin bil när vi flög över atlanten på väg till Gran Canaria :) Det var jätte fint väder när vi flög så det var helt klart för det mesta, bara några moln kom ibland, så vi hade rätt bra utsikt över land och hav ;)

God morgon


Söta örhängen :) Från Nelly!

Jag illar verkligen att handla på Nelly, de har verkligen allt :) Snygga kläder, skor och smycken. Nelly är en säker källa när man är shoppningsugen, där kommer hela tiden in nya fina saker. Jag tycker det är en jätte bra sida och jag har handlat där jätte många gånger, jag hittar alltid något där, kläder, smycken eller skor ! De har bra leveranstid så kläderna kommer snabbt fram till en och jag har aldrig blivit besviken på dem.


2 1/2 män

Kollar på det nu thihi det är roligt :) Var och handlade innan idag, fick syn på torkade tranbär och det var faktiskt jätte gott, jag var tvungen att köpa dem de såg så goda ut , så nu ska jag gå och se färdigt 2 1/2 män och äta en apelsin och lite tranbär muuuuuuuuums!

Desperate Housewifes



Desperate Housewifes är min favoritserie nu som jag följer & 2 1/2 män :) Ikväll kommer ju Desperate Housewifes på kanal 5 kl 21.00 :D Längtar! Tycker det är skit kul! Har säsong 1,2,3 & 4:a och jag har sett alla avsnitten så nu får jag väl komma loss någon dag och köpa säsong 5 också :) Lika bra att samla alla boxarna så att man har alla avsnitten och kan titta på det när man vill ! Min favorit i serien är nog Gabrielle, hon är så krävande haha , där händer alltid saker kring henne och så är hon rolig när hon får utbrott!

Fin klänning


Denna klänningen tycker jag är jätte fin :) En fin sommarklänning !
Jag ska nog köpa den vid ett senare tillfälle lite längre fram.
Denna klänningen finns på denna hemsidan:

Uppe tidigt


God morgon! Uppe tidigt idag, pojkvännen skulle iväg tidigt till jobbet idag :) Gnagar lite på ananas, hahha det är gott! Ska ta ett bad nu snart. Mysigt på morgonen! Nä nu ska jag gå och göra en smoothie :) Gööööttt!

Keeping up with the Kardashians


Tycker det är rätt roligt att se på ibland, det går på E! nu kl.13.30. Jag tycker dem är roliga och lite galna!

Polen

När min ålskling fyllde 20 år den 12 februari detta året åkte vi över till Polen och bodde på ett 5 stjärnigt hotell med spa och allting, det var jätte billigt ! Vi tog en kryssning över med båten från Ystad ;) Hela resan var 4:a dagar lång :) Kameran var kass under resan, blixten funkade inte så det är därför bilderna kan vara suddiga!

En stor fin kyrka


En hamburgare som Zebastian åt


En resturang på en rysk båt som stod i hamnen som vi åt på en av dagarna :)


Den ryska båten vi åt på =)


Ett stort vitt hus vi gick förbi :)


En spöklig bild på en kyrka !


En bar vi var på ena kvällen med westerntema!

Det var några bilder iaf från Polen :)

Hyrt film


Hyrt denna film ikväll, återstår att se om den är bra eller inte :)

Chili con carne


Good day!
Håller på att laga Chili con carne, det är ju så gott :) Det blev sent igår innan jag somna, jag kollade på "when a stranger calls" den varade väl till kl.03.00 cirka ! Jag vet inte vad jag ska hitta på idag, min pojkvän kollar på en kass film som inte jag vill se, hmm ! Det blir väl myskväll idag också hahha orkar inte göra något annat känns det som idag :)


Mysdag idag


HELLO!
Det blir ett sent inlägg idag också hehe! Har bara myst här hemma idag/ikväll och nu blev jag lite rastlös, tänkte titta på Anna Skipper, du är vad du äter här på datorn hihi. Jag tycker det är ett roligt program iaf :) Hon visar ju mycket bra och goda saker som man kan pröva och äta och så ! Väntar på min kille, han kommer snart :) Så då hinner jag se det programmet antagligen ;)

Mat


Hej hej, har ätit tonfisksallad idag, gjorde den helt själv! Det blev sallad, tomat, gurka, paprika, tonfisk i olja, lite makrill i tomatsås (för det är så gott), rödlök, ägg & citron. Det blev väldigt gott, tänkte att jag skulle vara nyttig idag ju hehe. Min pojkvän ville ju såklart inte ha tonfisksallad så han gjorde en smörgåstårta till sig med skinksmak. Den såg ut till att bli jättegod, för väl smaka senare kanske ;)

Vi har varit ute och gått lite idag för det är verkligen superfint väder ute, det är jätte varmt, behövs ingen jacka!! Så härligt äntligen kommer värmen & solen :D Snart kan man ju börja använda riktiga vår-sommarkläder såsom shorts & klänningar.


God morgon

Har precis vaknat, sitter och äter filmjölk med jordgubbar, mums! Igår var jag ute lite, kom hem kl 01.00, lagom tid :) Vi var hemma hos en kompis, min kille hade med sig sin tatueringsmaskin så dem lekte lite med den, sen åkte vi in en liten runda till Ystad, jag stannade självklart på max för jag ville ha Chilicheese, de är ju såååå goda :D Det var nån ystadträff i Ystad så där körde runt en massa bilar :P Vi åkte iaf hem vid 11 sen satt vi en liten stund hos vå vän igen, sedan stack vi hem :) Idag ska vi nog hyra film och mysa  bara :)


Gå ut


Nu ska jag ut med min pojkvän, vi ska troligen åka in till Ystad och gå på någon krog :) Vi får helt enkelt se vad som händer..Själv är jag inte så jätte sugen, men jag får väl ställa upp :)

 Hej då , ha en bra helg :D

Vackert hår


Tvätta med måtta
Tvätta inte håret mer än var tredje dag, schampo torkar ut håret. Om du t.ex. tränar mycket och blir svettig så kan du duscha ditt hår, fast utan schampo och lägga i lite balsam istället i ditt hår så blir det glansigt och fint.

Balsamera mera
När du inte tvättar håret så ofta och låter det vila så kommer ditt hår inte att bli lika torrt som när du tvättar det varje dag. Ditt hår kommer även att ta sig till balsamet bättre när du inte tvättar det så ofta. De dagarna du inte tvättar ditt hår kan du lägga in leave-in balsam i ditt hår. Det gör så att håret håller sig mjukt och fint. Balsamera ditt hår varje gång när du tvättar ditt hår.

Var försiktig med håraccessoarer
Vissa håraccessoarer kan se harmlösa ut men om du använder dem på fel sätt eller för ofta kan de slita av dig ditt hår. Undvik gummiband med metall på de sliter på ditt hår, även smala gummiband då de lätt kan fastna och trassla sig i ditt hår.

B-vitaminer
Håret och huden älskar b-vitaminer, det kan man äta som tillskott. Det finns tillskott som heter Silica och hårkontroll som kan hjälpa till att få ett starkare och bättre hår inifrån.

Kläder





Kläder som jag kan tänka mig att köpa nu i vår :) Dessa kläder tycker jag är väldigt våriga och somriga! Älskar västen och klänningen. Sedan gillar jag den fina färgen på skorna.




Fredag

Ikväll så ska jag ut med min pojkvän, vi ska väl antagligen träffa några vänner och ha lite kul såhär på fredagen. Här är det inte så strålande väder, det är som en storm där ute, tråkigt tråkigt, blir svårt att gå där ute hahha! Nu ska jag iaf ta ett mysigt bad :) Tycker att det är härligt med ett bad då och då !


Väskor



En bra sida för er som gillar väskor, jätte många väskor att välja ibland !! :)

Blåsigt + Tips!


Klart fint väder idag, men det är typ storm ute :O

Jag har ett bra tips till er! Den heter Jojobaolja, håret och hudens bästa vän! Jag har köpt min olja i en hälsokost affär :) Där brukar denna fantastiska olja finnas! Jag började använda denna olja för någon månad sen både för huden och håret :) Jag brukar ta några droppar jojobaolja i ansiktet varje kväll innan jag lägger mig och huden blir så mjuk och len, perfekt fin hud! Jojobaolja är en multifunktionell universolja! Du kan använda denna om du har problem med torr hud eller fet hud, den passar alla hudtyper. Jojobaolja kan även hjälpa till att få bukt på finnar om man har akneproblem :D Jojobaolja hjälper till att normalisera hudens talgutsöndring.

Har du problem med torrt hår och torr hårbotten är jojobaolja en perfekt vän till dig. Jojobaolja hjälper nämligen till att penetrera hårbotten och lösa upp gammalt talg som täpper till dina hårsäckar. Om du får torrt och livlöst hår på grund av t.ex. för mycket styling av ditt hår så hjälper denna oljan som en slags snabb inpackning åt ditt hår. Håret blir alltid väldigt skinande och glansigt. Du kan använda jojobaolja som hårinpackning eller som serum. Jag brukar ta några droppar av jojobaolja i mitt hår efter jag har duschat och håret skiner och glänser som aldrig förr!


Jojobaolja en bästa vän för din hud och ditt hår!!

7 april 2011


Utsikt över poolen från vårt hotellrum i Puerto Rico på Gran Canaria!

Jag hade gärna velat åka utomlands.. Jag tror det blir en tripp till Grekland senare mot hösten när Sverige börjar svalna av igen, jag vill ju inte åka under svensk sommar för den vill jag ju inte missa. Svensk sommar är härligt! Förra året åkte vi till Gran Canaria. Nu vill jag testa på Grekland, det är ju inte lika långt med flyg dit, det är ju rätt så drygt att sitta för länge på ett flyg. Det tog ca 6 timmar till Gran Canaria och de 3 sista timmarna var inte allt för roliga ;)

Läggdags

Sitter här och har tråkigt, funderar på att gå och lägga mig, men jag känner mig inte trött ännu. Ja hade velat se Ritualen på bio, är den bra? gillar thriller/rysare/skräckfilmer :) Min Stora Kärlek eller vad den heter visas på tv nu men jag orkar inte se på den längre, har sett slutet så många gånger så det börjar bli lite tjatigt haha.

hmm det är bara onsdag idag, denna veckan har gått så långsamt, känns sm det har gått 1 månad. Fredagen är de bäst dagen för då kan man gör avad man vill på kvällen utan att behöva tänka på att gå att lägga sig i tid. Hmm får se vad jag ska hitta på me på fredag, det blir väl något bus md min pojkvän :D

Jaja Goood Night and God bye for this evening!


Lockade längderna på mitt hår en kväll, syns inte så bra dock!



Datam

Väntar på min pojkvän Jag har precis lämnat 2 videofilmer som vi hyrde här om dagen. Fick ingen riktig fullträff, jag tycker det blir svårare och svårare att hitta riktigt bra filmer :O Får ha bättre tur nästa gång!


En bild på lilla Moa när hon var bebis !

Allmänt billigt webbhotell

Mmm

Det är sååå gott ed filmjölk och jordgubbar!!


Blogglista.se

Vackert hårsvall


Tvätta två till tre gånger i veckan
Om du tvättar ditt hår varje dag eller för ofta så kan hårbotten bli torr och topparna kan slitas. Använd ett milt schampoo till ditt hår och tvätta högst varannan dag. För att inta tvätta håret för ofta kan du använda dig av torrschampoo mellan hårtvättarna, då ser håret fräschare ut då det suger åt sig fett och smuts.

Klipp topparna ofta
Gå till frisören var sjätte eller åttonde vecka och klipp inte mer än 1 mm på ditt hår. Då låter du ändå håret hinna växa sig långt och håret får mer volym och så undviker du kluvna toppar.

Gör regelbundna inpackningar
Hitta en bra djupvårdande hårinpackning som du använder minst en gång i veckan. Det bästa är att gå till en frisör om du ska hitta en bra inpackning. Schamponera håret och skälj av det sen lägg i inpackningen och låt den verka i några minuter eller några timmar, t.ex. under sömnen.

Skydda håret mot solen
För att skydda håret mot UV-strålning så använd produkter med UV-skydd i så att håret inte bleks av solen. Det är bättre att slinga håret hos en frisör än att låta det blekas i solen om man vill ha ljusare hår.

Tvätta håret efter bad
Klor från poolvattnet och salt från havet är inte bra för håret, det torkar ut håret. Så efter varje dopp så är det bra att skölja av håret i duschen så att allt klor och salt försvinner från ditt hår.

Värme
Undvik att styla ditt hår för mycket med värmeredskap (fön, plattång, locktång). Det sliter mycket på håret. Om du nu ska styla ditt hår så är det viktigt med bra och skyddande värmeprodukter i ditt hår så att slitaget minskar.

2 1/2 män

Det ska jag titta på nu, ska lägga mig nu och somna till detta roliga program hhaha! Såg en dokumentär om Charlie Sheen idag, han är ju en riktig BUSE! hahah han spelar ju sig själv i 2 1/2 män fast mer barnvänligt om man säger så... Ja alla får ju leva precis som dem själv vill!


Gran Canaria

Det var som så här att i oktober 2010 gjorde jag och min pojkvän och hans föräldrar min första utomlandsresa! Första gången jag åkte flygplan och det var verkligen en upplevelse, fast Zebastian skrämde upp mig i slutet när vi skulle landa. Men väl nere på Gran Canaria träffade jag en ny snygg vän, här har ni min nya vän:




Ny design

Jag hade velat ha en ny design. Men det är lite svårt för jag vet faktiskt inte hur man leker med HTML koder och sånt. Hade velat ha en ny header.. Får väl försöka lära mig hur jag kan fixa det ! haha om ingen kan hjälpa mig !

Tjena

Jag har inte bloggat på ett tag, förlorade lite inspiration, men nu ska jag väl antagligen finna den :D hahah, jag har hunnit fylla 21 år :O Min pojkvän fyllde 20 år den 12 februari i år :) Vi firade det i polen, det var jätte kul :) En bild på mig och mitt bruna hårsvall hihihi !


RSS 2.0